На Рівненщині дружина захисника завдяки гранту відкрила магазини одягу та взуття

На Рівненщині дружина учасника бойових дій Альона Левкович скористалася грантовою програмою для ветеранів та членів їхніх сімей і відкрила власну справу.

Історію бізнес-успіху підприємиці розповіли в Рівненській районній держадміністрації.

Альона Левкович – дружина учасника бойових дій. Жінка скористалася грантовою програмою для ветеранів та членів їхніх сімей у рамках урядового проєкту “єРобота”.

Сама вона закінчила Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальність «Економічна кібернетика» та має понад 10 років досвіду бухгалтера, головного бухгалтера у великих виробничих компаніях. Відповідно жінка володіє організаторськими здібностями та навичками управліниці. Свого часу її чоловік працював у сфері торгівлі, тому і з’явилася ідея організувати сімейний бізнес – відкрити онлайн та офлайн магазини одягу і взуття.

Пані Альона успішно пройшла всі необхідні етапи, аби отримати грантові кошти. Те, що здавалося дещо складним, виявилося простим і зрозумілим: написання та подання бізнес-плану через “Дію”, захист бізнес-ідеї та початок шляху до створення й розвитку власної справи.

Отримані кошти в розмірі 500 тисяч гривень жінка спрямувала на придбання комп’ютерної техніки, доступу до сервісу SalesDrive, торгівельного обладнання, офісних меблів, товару для продажу.

Чоловіка пані Альони, Тараса Левковича, за проявлену мужність та успішне виконання завдань під час бою нагородили знаком “Золотий хрест”. Він був зареєстрований як безробітний у Рівненській філії Рівненського облцентру зайнятості. Пан Тарас тепер займається менеджментом і просуванням бізнесу, який започаткувала його дружина. Жінка на виконання умов отримання гранту працевлаштувала чоловіка на одне з новостворенених робочих місць.

На майбутнє в подружжя такі плани: працювати, розвиватися, сплачувати податки, аби наближати довгоочікувану перемогу.

Підприємиця планує скористатися можливістю отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

“Дуже приємно, що держава підтримує родини ветеранів та сприяє тому, аби вони могли розвивати власну справу ”, – каже пані Альона.

Читайте також