На Рівненщині двоє підлітків втекли із дому після конфлікту з батьками

12-річних жителів Рівненського району вже розшукали ювенали. Стосовно них ніяких протиправних дій вчинено не було. А на батьків склали адмінпротоколи. 

Повідомлення, що восьмого жовтня мала повернутись додому 12-річна жителька Рівного та не прийшла додому, а телефон вимкнений, надійшло дев'ятого жовтня. Як з'ясувалось, дівчинка втекла із дому через давні образи на матір та поїхала до батька в село Шкарів колишнього Гощанського району. Дитина сама дісталась до батька на маршрутці і сказала, що далі жити з матір'ю не хоче. 

А вже сьогодні вранці 31-річна жителька Олександрії повідомила, після конфлікту без верхнього одягу пішов із дому її 12-річний син та заблокував телефон. Хлопця знайшли за кілька годин у парку. Правоохоронцям він пояснив, що пішов із дому через непорозуміння із матір'ю. Із батьками дітей провели профілактичні та склали адмінпротоколи за невиконання батьківських обов'язків. Діти у свою чергу пообіцяли, що попереджатимуть, куди відправляються та мирно вирішуватимуть із батьками конфлікти.

 

Читайте також