На Рівненщині двом молодикам загрожує 5 років в`язниці за зберігання наркотиків

На Рівненщині молодикам загрожує позбавлення волі за зберігання наркотичних речовин, а саме - коноплі.

Про це повідомляють у поліції Рівненщини.

Поліцейські офіцери Білокриницької тергромади, прибувши у село Шубків Рівненського району для з'ясування деталей кофлікту між батьком та сином, виявили факт незаконного зберігання не тільки висушених рослин, а й подрібненої коноплі.

Правоохоронці встановили, що між батьком та сином виникла сварка щодо розподілу домашніх обов’язків і під час спілкування з обома фігурантами стало відомо, що 28-річний молодик може вживати наркотики. Тож упідсобному приміщенні господарства поліцейські й вилучилизаборонені в обігу наркотичні рослини.

А інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення № 4 (м. Березне) Рівненського РУП вииявили в автомобілі 20-річного жителя колишнього Березнівського району, який порушив ПДР та був зупинений. 

Під час розмови з поліцейськими водій помітно нервував, а під час огляду транспортного засобу у бардачку знаходився згорток із речовиною рослинного походження.

За обома фактами незаконного обігу наркотиків дізнавачі територіальних підрозділів розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Читайте також