На Рівненщині команди відіграли другий етап Кубку області (ВІДЕО)

На другому етапі Кубку Рівненської області до команд, котрі пройшли сито першого раунду, приєдналися кращі представники Першості (Другої ліги) та гірші Чемпіонату (Першої). В результаті, всі матчі виявилися безкомромісними і не було зафіксовано жодної нічиєї.

До найбільш сенсаційних результатів можна віднести перемогу у меншості березнівського “Случа”, який цьогоріч відновив участь в обласних змаганнях і виступатиме у Другій лізі. Березнівчани з переконливим результатом обіграли першоліговий млинівський СФК “Іква”.

Відзначимо також чергову упевнену вікторію представника Чемпіонату Сарненського району – команди “Граніт” (Клесів) – у матчі з срібним призером Першості області 2018 ФК “Рачин”. Нагадаємо, клесівський клуб у минулому році став першим володарем Кубку Ліги – трофею, який вручається кращій районній команді, котра показала найкращий результат за підсумком виступів у Кубку області.

Звіт про гру “Граніт” – ФК “Рачин” з сторінки гостей у соцмережі:

ФК Граніт Клесів – ФК Рачин 3-0 (0-0)

 

Склад: Міщук А., Пастух, Вітюк, Байрак (Міщук М.,83), Мишура Д., Пилипака, Харчук В., Письмак (Сидорчук, 73),Таланкін (Харчук Д.,70), Парійчук (Ільчук,73), Сімяк (Паска, 83)

Голи: … (50), … (71), …(81)

Заслужена перемога суперника з чим ми їх вітаємо. Після скучного рівного першого тайму в другому таймі все змінилось.

Не забивши на початку другої половини, відразу пропускаємо і після цього ми просто посипались. Дякуємо нашому воротареві, що не програли з більшим рахунок.

Щодо суперника,то вони вже декілька років поспіль чемпіони Сарненського району, минулорічний переможець кубка Ліги області. Якщо бути відвертим ця команда могла спокійно грати не те, що в другій, а в першій лізі. Запам’ятайте цю команду.

Нам потрібно оговтатись від двох поспіль поразок. Не радує, що знову не забили.

Близьким до сенсації був на Гощанщині дебютант Другої ліги ФК “Садове-2”. Проте у садівчанам відверто не пощастило у грі з “Локомотивом”, котрий у поточному році підвищився у класі та грає у Чемпіонаті області.

Звіт про матч з офіційного сайту ФК “Садове”:

У другому своєму матчі Кубку області 2019 ФК “Садове-2” приймав на власному полі представника Другої ліги – здолбунівський “Локомотив”. У першому таймі садівчани повністю домінували на полі, тричі потрапляли м’ячем в бокові стійки воріт “залізничників”, але так і не зуміли пробити Владислава Пушика.

 

По перерві господарі продовжували атакувати, проте знов безрезультатно. А долю поєдинку вирішили дві суддівські помилки в другій частині другого тайму. Спочатку головний арбітр не зафіксував фол у середині поля з боку гравців “Локомотиву”, після чого гості скористалися дезорієнтацією суперника і вивели свого форварда на ударну позицію – 0:1. За кілька хвилин після цього епізоду вже боковий арбітр не помітив положення “поза грою” після передачі екс-гравця ФК “Садове-2” Тараса Стельмащука і партнер останнього реалізував вихід віч-на-віч із Сергієм Кравцем – 0:2.

Після цьгого садівчани продовжували атакувати ворота суперників, проте провести бодай гол так і не зуміли.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З МАТЧУ ФК “САДОВЕ-2” – “ЛОКОМОТИВ”

Другий раунд (1/16 фіналу), 26.04, субота,

 

ФЦ “Дубно” – “Сокіл” (Радивилів-Крупець) 0:3 “Моноліт” (Вараш) – “Енергія” (Володимирець) 2:1 “Темп” (Борове) – “Полісся” (Рокитне) +:-

27.04, субота,

ФК “Садове-2” – “Локомотив” (Здолбунів) 0:2 “Случ” (Березне) – “Іква” (Млинів) 3:0 “Горинь” (Кустин) – “Коливань” (Клевань) 1:4 “Граніт” (Клесів) – ФК “Рачин” 3:0 “ОТГ Клевань-Оржів” – “Лісівник” (Дубровиця) 1:2

Прес-служба ФК "Малинськ"

Читайте також