На Рівненщині лікар передавав ув`язненим заборонені предмети

На Рівненщині лікаря викрито при спробі перенесення на територію виправного закладу за винагороду заборонених предметів

Завдяки скоординованим заходам працівників прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області, Головного управління Служби безпеки України в Рівненській області та органів пробації викрито та припинено корупційну діяльність одного із лікарів Рівненської обласної лікарні.

Встановлено, що ця особа, працюючи за сумісництвом лікарем-терапевтом в одному із виправних закладів на Рівненщині, за неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів неодноразово переносила та передавала засудженим заборонені до вільного обігу предмети, в тому числі мобільні телефони, та речовини.

Правоохоронцями викрито лікаря 19.03.2018 безпосередньо під час спроби перенести на територію виправного закладу подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс, пігулки білого кольору з відтиском В8 (ймовірно – психотропний засіб субітекс) та спирт.

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області орган досудового розслідування проводить слідчі (розшукові) дії.

Вирішується питання про повідомлення лікарю про підозру у вчиненні тяжких злочинів та обрання йому запобіжного заходу.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також