На Рівненщині лісівників привітали з професійним святом

На Рівненщині начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович привітав лісівників Рокитнівського району з професійним святом.

На Рокитнівщині працюють колективи ДП «Рокитнівський лісгосп», ДП «Остківський лісгосп» та ДП СЛАП «Рокитнівський держспецлісгосп».

"Подяка усім лісівника за роботу і щирі вітання Вашим родинам, переконании?, що спільними зусиллями, командою професіоналів ми здолаємо всі труднощі і надалі якісно виконуватимемо своє головне завдання – вирощування і охорону наших лісів", - зазначив Віталіи? Сухович.

Лісівників Рокитнівського району, який до слова найбільш лісистий в Рівненській області, з професійним святом привітали керівництво районної ради та адміністрації, а також селищної ради.

За традицією було вручено відомчі відзнаки та нагороди, а також спеціальну відзнаку «Кращий працівник» інженеру лісового господарства І категорії ДП «Рокитнівський лісгосп» Дробушу Сергію Михайловичу, лісничому Остківського лісництва ДП «Остківський лісгосп» Кондратовцю Сергію Валентиновичу, головному економісту ДП СЛАП «Рокитнівський держспецлісгосп» Лесик Ніні Михайлівні.
 

Читайте також