На Рівненщині лоб у лоб зіткнулися фура і бус: один водій загинув, інший - у лікарні (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 15 травня, вранці близько 6 год. на Рівненщині на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" на об’їзній дорозі міста Здолбунів поблизу села Богдашів трапилася ДТП, у якій загинула людина.

Як з'ясували правоохоронці, фура «Renault Magnum», за кермом якої перебував 48-річний житель Житомирської області, лоб у лоб зіткнулася з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter 4», що їхав назустріч, за кермом якого перебував 58-річний мешканець села Здовбиця Здолбунівського району. Внаслідок зіткнення обидва автомобілі загорілися. Для боротьби з вогнем на місце пригоди прибули рятувальники. Зокрема, для надання допомоги при ДТП було залучено три одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників. 

<> <> <>

В результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди водій мікроавтобуса від отриманих травм загинув на місці. Водія вантажівки в стані середньої важкості госпіталізовано в Здолбунівську ЦРЛ. У нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні забої та осаднення.

Усі причини ДТП наразі встановлюють співробітники поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть  потерпілого).

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області