На Рівненщині місцеві допомогли затримати злодія

фото ілюстративне

Близько 22 години вчора, 30 вересня, до поліції надійшло повідомлення про викрадення грошових коштів із пересувного вагончика швидкого харчування у селищі Клесів.

Поліцейські на місці події встановили, що невідомий чоловік замовив чай і поки 29-річна продавець готувала напій, той протягнув руку через віконце та вихопив зі столу коробочку з грішми. Грабіжник кинувся тікати. Продавчиня вибігла за ним і почала кликати на допомогу. Завдяки небайдужості 37-річного місцевого жителя, зловмисника вдалося затримати. Він заховався у канаві за триста метрів від місця скоєння злочину. Слідчі вилучили у нього награбовані кошти у сумі 3250 гривень.

Грабіжником виявився 40-річний житель селища Клесів. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

«Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Сарненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Василь Дячук. — Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до восьми років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також