На Рівненщині молодик обікрав магазин на 10 тис. грн і втік у сусідню область (ФОТО)

Учора, 4 листопада, вночі на Рівненщині у селі Дерть Рокитнівського району обікрали місцевий магазин. Про злочин до поліції повідомила його власниця вранці, коли прийшла відкрити крамницю і побачила, що на вхідних дверях зірвано навісний замок.

Злодій поцупив з магазину понад 4 тисячі гривень, а також деякі продукти, алкоголь та інші товари. Загальна сума завданих збитків становить близько 10 тисяч гривень.

Працівники поліції одразу почали пошуки зловмисника. Ним виявився 26-річний мешканець цього села, який раніше вже "сидів" за вчинення грабежу. Злодій після крадіжки втік у місто Тернопіль до своїх родичів, де на автовокзалі його і затримали правоохоронці. Щоправда, на момент затримання при ньому вже була лише половина крадених грошей.

Наразі молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У поліції готуються оголосити йому про підозру. Зловмиснику інкримінують частину 3 статті 185 ККУ (крадіжка із проникненням у приміщення), згідно з якою йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. 

Читайте також