На Рівненщині обговорили потреби Крупецької громади (ФОТО)

У Крупецькій громаді почали обговорювати концепцію безпеки.

Безпека у громадах вкрай важливе питання. Відтак до її напрацювання потрібно підійти розумно, та з різними ідеями від якомога більшої кількості мешканців. З такою метою Крупецьку громаду  в рамках  роботи  Проекту Пульс  відвідали консультанти Рівненського РВ АМУ з питань децентралізації. На зустріч завітали чимало зацікавлених людей:  вчителі, депутатський корпус, представники апарату, активісти.

Громада спільно з консультантами обговорили наявні проблеми: в освітній галузі, інфраструктурні питання, з’ясували яка є небезпека на вулицях, тобто де потрібно облаштувати переходи, освітлення, світлофори, велодоріжки, паркани. Після практичної роботи у маленьких групах консультанти з’ясували, що найбільше турбує людей, задля безпеки громади.   

Люди у Крупецькій ОТГ  стурбовані відсутністю  якісного  цікавого дозвілля  для дітей та молоді.  Кажуть, громада потребує футбольне поле, та створення цікавого дозвілля, адже нині молодь задля відпочинку відвідує сусідні громади – Радивилівську та Козинську. Потребує громада і облаштування каналізації -  це важливо у плані екологічної безпеки.  

Активісти та небайдужі мешканці  Крупецької громади виявили усі слабкі місця у плані безпеки, надалі усі пункти випишуть  у Концепцію безпеки, яку мають прийняти депутати, а згодом  громада буде працювати над її реалізацією.

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Читайте також