На Рівненщині оголосили конкурс на тему органічного ягідництва

фото ілюстративне

Національний університет водного господарства та природокористування оголошує конкурс!

З 1 листопада 2018 року Національним університетом водного господарства та природокористування (м. Рівне, Україна) спільно з Поліським державним університетом (м. Пінськ, Республіка Білорусь) оголошено транскордонний конкурс на кращу бізнес-ідею щодо організації органічного виробництва, застосування інновацій в даній сфері, переробки, зберігання та збуту органічної продукції в рамкахреалізації грантового проекту «Формування підприємницького середовища з виробництва органічних ягід в транскордонних районах України та Білорусі», що фінансується Європейським Союзом відповідно до Програми територіального співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC).

Якщо Ви працюєте в цій сфері або лише плануєте працювати, але маєте гарну бізнес-ідею для створення органічного ягідника, то Вам до нас!

Учасниками конкурсу бізнес-ідей можуть бути фізичні або юридичні особи, громадські організації, що не мають статусу юридичної особи (групи зазначених суб'єктів), які бажають створити власний органічнийбізнес.

Всі бажаючі взяти участь у конкурсі можуть подати свої заявки до 18 листопада2018 року.

Детально з правилами конкурсу ви можете ознайомитися тут.

Призовий фонд – 500 євро, а також фахові консультації та поради щодо розвитку Вашого бізнесу від найкращих фахівців.

Читайте також