На Рівненщині освіту здобули кваліфіковані столярі

ЛЬВІВСЬКА «ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ» ОТРИМАЛА КВАЛІФІКОВАНИХ СТОЛЯРІВ

Чому роботодавців приваблює співпраця із потужним навчальним закладом - Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості? Тут можна на замовлення підготувати кваліфіковані кадри для своїх підприємств! Одним із партнерів навчального закладу віднедавна став і Медичний реабілітаційний центр МВС України «Перлина Прикарпаття»», що на Львівщині. На замовлення оздоровчого закладу центром вже підготовлено кваліфікованих офіціантів, які професійно обслуговують українських і зарубіжних гостей санаторію.Наступним замовленнямзакладу сталистоляри. За словами супроводжуючого групи, майстра виробничого навчання РЦПТО ДСЗ ЗеновіяКрошного, 4 працівників санаторію упродовж 6 місяців навчання успішно опанували професійний матеріал за професією «Столяр будівельний»: навчилися виконувати будівельні креслення, вивчили технологію столярних робіт, основи електротехніки, самостійно вготовляти, ремонтувати столярні вироби, проводити опоряджувальні роботи.Із групою столярів працювали інструктор виробничого навчання Леонід Свищ та викладач  Любов Брошніцка.

Активне сприяння в організації професійного навчання робітників «Перлини Прикарпаття» забезпечує провідний юрисконсульт МРЦ Ореста Курліщук.

На державній кваліфікаційній атестації, що також відбулася на базі медичної установи,  слухачі підтвердили свої знання та прагнення працювати. Зеновій Крошнийвручив чоловікам свідоцтва державного зразка та побажав ефективної праці і нових здобутків, а керівництву санаторію виразив подяку за довіру і партнерство.

Читайте також