На Рівненщині патрульні допомогли двом дітям, які не могли дістатися додому

На Рівненщині інспектори патрульної поліції завезли додому трьох осіб - бабусю та двох дітей. Громадяни з різних причин не могли самі потрапити до місця проживання.

Інформують у пресслужбі патрульної поліції Рівненщини.

Перший випадок трапився нещодавно зранку: до патрульних звернулася небайдужа жінка та повідомила, що на залізничному вокзалі з ночі ходить бабуся, яка, мабуть, заблукала.

Після спілкування із жінкою інспекторам вдалося встановили її адресу проживання. Патрульні відвезли громадянку додому.

Ще один випадок трапився днями. Близько 22-ї години патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Дворецькій заявник виявив 10-річного хлопчика, який запізнився на маршрутку і не знає як тепер дістатися дому. Інспектори відвезли хлопчика за місцем проживання та передали бабусі.

Третя подія трапилася учора в Сарнах, близько 14-ї години. Патрульним надійшов виклик про те, що  на вулиці Грушевського заявник виявив 7-річного хлопчика, який повідомив, що загубився.

Оскільки хлопчик не знав адреси проживання, інспектори посадили його в службовий автомобіль та вирішили проїхатися містом. На одній із вулиць Микита впізнав свій будинок. Інспектори відвели дитину додому та передали тітці, а про подію повідомили працівників ювенальної превенції.

Читайте також