На Рівненщині перевіряють безпеку автомобільних перевезень

Відучора на території області розпочалися профілактичні заходи, спрямовані на посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом. Повідомляє Дубенський відділ поліції.

Головною метою відпрацювання є підвищення рівня безпеки дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень.

Працівниками поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху, приділяється особлива увага виявленню порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту - як маршрутних транспортних засобів, так і таксі. Вартові доріг перевірятимуть наявність необхідних документів для перевезення пасажирів та фіксуватимуть порушення правил перевезення пасажирів.

З метою нагадати перевізникам про важливість дотримання Правил дорожнього руху правоохоронцями будуть проводитись зустрічі та бесіди з перевізниками.

Крім того, поліцейськими будуть організовані додаткові перевірки технічного стану транспортних засобів та контроль за технічним станом під час експлуатації транспорту на лінії, дотриманням пасажироперевізниками вимог законодавства з безпеки дорожнього руху, організацією проходження передрейсового медичного огляду водіїв.

Читайте також