На Рівненщині перевіряють якість виконання дорожніх робіт (ФОТО)

фото - Фейсбук

ТРИВАЄ ПЕРЕВІРКА РОБІТ, ВИКОНАНИХ ПІДРЯДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ

Підходить до закінчення будівельний сезон 2018 року. Одна за одною вводяться в експлуатацію ділянки поточного середнього ремонту автомобільних доріг області. Згідно із наказом керівника Укравтодору регіональним службам заборонено здійснювати оплату за виконані роботи на об’єктах ремонтів без отримання позитивних висновків перевірок від ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» щодо відповідності будівельним нормам та проектній документації.

Так, на ділянці км 190+000 - км 194+000 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів в селі Михайлівка Острозького району ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» для проведення відповідних випробувань було здійснено кернування дорожнього покриття. Відібрані зразки асфальтобетонної суміші направлено до лабораторії для проведення відповідних випробувань.

Нагадаємо, що на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області роботи по поточному середньому ремонту на даній ділянці виконує підрядна організація ПАТ «Хмельницьке ШБУ-56».

Повідомляє прес-служба САД у Рівненській області

Читайте також