На Рівненщині під час пожежі в будинку врятували життя чоловіка

10 липня о 19:51 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Сарни, вул. Белінського. На місце події негайно було направлено два чергових відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Сарни.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла у житловому будинку (цегляний, критий шифером, розміром 12х10м). На гасіння було відразу подано вогнегасячі речовини. Бійці ДСНС в апаратах захисту органів дихання та зору в непритомному стані на свіже повітря винесли та передали працівникам швидкої медичної допомоги власника помешкання 1982 року народження, якого було доставлено до Сарненської ЦРЛ з діагнозом: отруєння чадним газом. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яну шафу та пошкоджено: ліжко, шафа, постільні речі та речі домашнього вжитку в житловій кімнаті. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборців вдалося врятувати житловий будинок та життя власника помешкання.

До гасіння пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та дев’ять рятувальників. Причини пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

Читайте також