На Рівненщині під варту взяли чоловіків, які причетні до вбивства

фото ілюстративне

25 травня Рокитнівський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав двом жителям Рокитнівського району запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 22 травня 24-річний житель села Сновидовичі до смерті побив дерев’яною палицею 43-річного односельця, власника місцевої пилорами за те, що той не захотів позичити йому грошей. Аби приховати злочин, 24-річний чоловік зателефонував своєму 31-річному знайомому. Обоє завантажили 43-річного односельця у його ж автомобіль «Volkswagen Touareg», попередньо із салону викравши тисячу гривень, і направилися в сторону Києва. Біля села Кам’янка Олевського району вони викинули чоловіка у меліоративну канаву. Доїхавши до Коростеня, поблизу однієї із АЗС залишили позашляховик і попутним транспортом дісталися додому.

Обох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вони зізнались у скоєному та під час слідчого експерименту показали, як діяли у момент вчинення кримінального правопорушення. Поліцейські в цей час забезпечували охорону публічної безпеки та порядку, аби не допустити протиправних дій з боку односельчан.

24-річному чоловіку слідчі повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів, розбійного нападу та незаконного заволодіння транспортним засобом.

31-річному поплічнику — у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом та приховування злочину.
Підозрюваних відповідно до ухвали суду взяли під варту строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також