На Рівненщині почався благодійний велопробіг на 50 кілометрів, приурочений Дня Незалежності

Сьогодні, 20-го серпня, на Рівненщині стартував ІІ-й благодійний велопробіг "Fire way до перемоги України" приурочений до 31-ї річниці Дня Незалежності України. 

Як повідомляють у ГУ ДСНС Рівненської області, у велопробізі за 50-ти кілометровим маршрутом беруть участь рятувальники, поліцейські, військовослужбовці, нацгвардійці, працівники судової охорони, патрульної поліції та небайдужі мешканці та гості Рівненщини.

У супроводі двох рятувальних та двох поліцейських мотоциклів, а також автомобіля патрульної поліції, колона велосипедистів стартувала за маршрутом: м. Рівне вул. Князя Володимира – с. Великий Олексин – с. Ходоси – с. Кустин – с. Олександрія – с. Пухова – с. Ремель – Козлин – с.Котів – с. Нова Українка – с. Великий Житин – та повертається на точку фінішу в м.Рівне на вул. Князя Володимира. Замикає колону велосипедистів автомобіль швидкої медичної допомоги та автомобіль рятувальників. Під час руху в учасників буде дві зупинки для короткого відпочинку, поблизу с. Кустин та с. Козлин. 

 

 

Читайте також