На Рівненщині поліцейська подарувала п’ятикласникові можливість навчатися

У Рівненській області офіцерка поліції подарувала школяру телефон, щоб він мав можливість навчатися дистанційно.

Про це інформують у відділі комунікації поліції області.

У багатьох родинах області наразі виникла проблема через дистанційне навчання. Особливо, коли у сім'ї багато діток, ґаджетів усім не вистачає. 

Під час першої зустрічі із вчителькою у одному із освітніх закладів селища Рокитне Сарненського району, школяр підійшов до неї і сказав, що не зможе займатися онлайн, оскільки не має ґаджета. Невимушеним свідком цієї розмови стала іще одна мама — Тетяна Магеровська — дільничний офіцер поліції місцевого відділення.

«Микола — однокласник мого сина, — розповідає Тетяна. — Коли я почула, що у нього немає змоги долучитися до онлайн навчання, вирішила йому допомогти».

Поліцейська з’ясувала, що хлопчика виховують тато та бабуся, а окрім нього у родині — іще четверо діток. У їхньому селі лише початкова школа, тож хлопчик став учнем п’ятого класу одного із освітніх закладів у Рокитному.

Відтак, не зволікаючи, Тетяна Магеровська придбала новий телефон та одразу ж передала його школяреві, щоб він міг якомога швидше приступити до навчання. Крім того, родина проживає на території обслуговування старшого лейтенанта поліції, тож Тетяна обіцяє навідуватися до них частіше.

Читайте також