На Рівненщині попрощалися із двома мужніми Воїнами

На Рівненщині попрощалися з двома військовими: Віктором Кунинцем з міста Дубно та Ярославом Карпцем із Березнівської громади.

Повідомляють у Рівненській ОДА.

Віктор Кунинець народився 24 листопада 2001 року в місті Дубно. Навчався у місцевій школі №6. Неодноразово брав участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Навчався у Мирогощанському аграрному коледжі на факультеті «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі». Потому отримав професію «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». У жовтні 2021 року добровольцем поповнив лави ЗСУ. Службу проходив у військовій частині на Хмельниччині на посаді водія пожежного автомобіля. У липні 2023 року перейшов на контрактну службу, виконував бойові завдання із збиття ворожих безпілотних апаратів. Навесні 2024 року був направлений у військово-тренувальний центр, зарахований до 71 єгерської бригади десантно-штурмових військ. Військовий загинув 11 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині. Поховали захисника на Алеї Слави в місті Дубно. У Віктора залишилися дві бабусі і дідусь… 

Ярослав Карпець народився у 1976 році, проживав у селі Моквин Березнівської громади. На захист України воїн став у червні 2024 року. У ЗСУ служив на посаді гранатометника механізованого батальйону, мав звання солдата. Загинув захисник 14 вересня 2024 року у Донецькій області. Поховали військовослужбовця у селі Моквин.

Читайте також