На Рівненщині попрощалися з чотирма військовими

На Рівненщині провели в останню дорогу чотирьох загиблих захисників - Анатолія Мельника, Василя Майорчука, Василя Гаврилевича, Василя Павловського.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

На Сарненщині попрощалися з військовослужбовцем ЗСУ Анатолієм Мельником. Чоловік мешкав у селі Зносичі Немовицької територіальної громади.

До лав Збройних сил України він був призваний у квітні 2023 року. Воїн мужньо захищав кордони Батьківщини на східному напрямку.

На жаль, 10 травня 2024 року під час робіт з обладнання позицій унаслідок мінометного обстрілу противника на Донеччині воїн загинув.

У Героя залишилися дружина та син.

До Небесного війська приєдналися ще два Герої з Дубенщини – Василь Майорчук і Василь Гаврилевич.

Василь Майорчук проживав у селі Малі Дорогостаї Млинівської тергромади.

У 2023 році молода сім'я Майорчуків вимушено переїхала до Малодорогостаївського старостату, де придбала будинок. Василь був солдатом Збройних сил України. У війську обіймав посаду номера обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти.

На жаль, Герой загинув 9 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі Донецької області. Поховали Воїна на місцевому кладовищі.

Василь Гаврилевич народився 1 грудня 1974 року. Проживав у селі Хорупань Бокіймівської тергромади. Старший сержант виконував обов’язки командира стрілецького відділення.

На жаль, Василь загинув 12 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Веселе Донецької області.

На Здолбунівщині віддали останню шану Василю Павловському.

Чоловік народився 19 серпня 1980 року в Рівному. Захисник навчався в Рівненській школі № 26, а згодом - вступив до міського ПТУ № 11, де здобув професію токаря. Після закінчення навчання Василь працював на Рівненському заводі високовольтної апаратури. Там займався будівельно-ремонтними роботами.

До лав ЗСУ воїна мобілізували на початку 2023 року. Він проходив службу в Ужгороді, Дніпрі, на Харківщині, Донеччині, де був оператором сил протиповітряної оборони.

Загинув Василь Павловський 8 травня 2024 року на полі бою на Донеччині. У Героя залишилися мама, брат і племінники.

Читайте також