На Рівненщині працюють кар’єрні радники

Фото - news.dtkt.ua

У минулому році в Рівненському обласному центрі зайнятості впровадили Інститут кар’єрних радників. Відтак, радник спільно із шукачем роботи шукає індивідуальний план працевлаштування чи надання послуг, в якому передбачені лише ті послуги, які приведуть до швидкого пошуку роботи.

«Наша Служба зайнятості у 2018 році стала пілотною у запровадженні Інституту кар’єрних радників. Це спеціаліст працевлаштування, який навчився новим підходам роботи з людьми, який по-новому і більш конкретно працює із кожною людиною, яка приходить до нас. Основа стандарту – індивідуальний підхід до кожного шукача роботи (зі статусом чи без)», - розповів директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

До слова, у першому кварталі 2019 року послугами Служби зайнятості Рівненщини скористалися 17,4 тисячі безробітних громадян. За сприяння Служби працевлаштовано 8,2 тисячі громадян, 70% з них – ще до набуття статусу безробітного. Крім того, за сприяння Служби зайнятості професійне навчання проходили 2,7 тисяч громадян.

Читайте також