На Рівненщині прикрили майже сотню "точок" із гральними автоматами

На виконання Розпорядження Кабміну «Про протидію гральному бізнесу», поліцейські на території держави, та Рівненщини, зокрема, вживають заходів до припинення функціонування розповсюдження лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонена Законом України «Про заборону грального бізнесу».

Станом на 18 годину у Головному управлінні Національної поліції наявна інформація про 93 заклади грального бізнесу на території області, 38 із яких у обласному центрі. Усі вони на даний час не функціонують та закриті. 

На Рівненщині за п’ятьма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 203² (зайняття гральним бізнесом). В ході проведення санкціонованих обшуків вилучалися сервери та комп’ютерна техніка. 

Робота мобільних груп триватиме, про результати інформуватиметься згодом. 

Крім того, керівники територіальних відділень поліції проводять роз’яснювальну роботу з органами місцевого самоврядування щодо демонтажу реклами гральних закладів та недопущення її розміщення. 

Поліція звертається до громадян: якщо вам відома інформація про заклади грального бізнесу, які не припинили діяльність та продовжують функціонувати, просимо повідомляти за номером «102». 

Читайте також