На Рівненщині проходить наймасштабніша учнівська олімпіада: переможці отримають гроші

На Рівненщині проходить наймасштабніша учнівська олімпіада. Лише за перші два дні до неї долучилися понад 10000 учнів з різних районів та громад області.

Йдеться про олімпіаду "Знавці Біблії", яка на Рівненщині проходить уже всьоме. Перший шкільний етап проходитиме 5 днів. Цьогоріч його проводять вперше.

Як пояснив один з організаторів олімпіади, директор Громадської спілки "Покликані перемагати" Сергій Скоропляс, відбір на рівні шкіл запровадили через велику кількість охочих взяти у ній участь.

Деякі громади долучилися вперше, інші - зареєстрували більшу, ніж торік кількість школярів.

Переможці цього етапу стануть учасниками відбору на рівні районів, який розпочнеться 2 квітня.

Заключний, третій (обласний) етап, відбудеться у травні. 27 дітей, які на цьому рівні продемонструють найвищі результати, отримають по 10000 грн від партнерів олімпіади. Заохочувальними подарунками організатори відзначать і переможців шкільного та районного етапів.

Нагадаємо, що олімпіада "Знавці Біблії" проводиться в рамках реалізації Обласної програми сприяння духовності, моральності та формування здорового способу життя, яка затверджена депутатами облради. Участь у ній беруть школярі 3-11 класів.

Читайте також