На Рівненщині прокуратура нагородила переможців дитячого творчого конкурсу (ФОТО)

На Кореччині прокурори нагородили переможців та учасників шкільного конкурсу творчих робіт

Профілактика злочинності серед неповнолітніх є одним з найважливіших аспектів діяльності правоохоронних органів, адже діти – це наше майбутнє.

З метою нагадування важливості дотримання законодавства України правоохоронці Корецького району організували для учнів навчальних закладів проведення творчого конкурсу на теми: «Я маю право» та «Безпека дорожнього руху».

На конкурс надійшли десятки робіт дітей, серед яких малюнки, плакати, аплікації, об’ємні пластилінові вироби та інше.

За результатами оцінювання робіт старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції  Корецького відділення поліції Костопільського відділу поліції ГУНП в Рівненській області І.Лукащук, а також начальник Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Д.Лазаревич та прокурор цього відділу прокуратури Рівненської області Р.Шрамович нагородили учасників творчого конкурсу.

Переможцями та призерами стали учні: ЗОШ №1 та № 3 м.Корець, Веснянської ЗОШ, Іванівської ЗОШ, Сторожівського НВК, Даничівського НВК, Невірківського НВК, Великоклецьківського НВК Корецького району Рівненської області.

Працівники прокуратури  та поліції подякували  дітям за їх активність і особливі творчі роботи. Подібні заходи надають учням можливість ознайомитись із правовою інформацією, набути знання і практичні навички щодо реалізації своїх прав та обов’язків.

Школярі із задоволенням спілкувались із правоохоронцями, задавали їм питання, активно брали участь в обговоренні тем на правову тематику, а також пообіцяли залишатись такими ж активними у подальших конкурсах.

У свою чергу педагоги навчальних закладів також подякували працівникам прокуратури і поліції за візит та висловили сподівання, що подібні зустрічі й конкурси на підтримку у вихованні підростаючого покоління проводитимуться постійно.

Матеріали Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області

Читайте також