На Рівненщині провели в останню дорогу батька чотирьох дітей, який поліг на війні

У селі Користь на Рівненщині 20 серпня в останню дорогу провели 47-річного захисника України Олександра Володимировича Калішевича.

Повідомляє "Вісник Кореччини".

Тіло воїна привезли на Кореччину 19 серпня. Жителі громади зустрічали його на колінах.

Чин похорону відбувся у Свято-Дмитрівському храмі с.Користіє. Заупокійне Богослужіння звершив благочинний ІІ-го Корецького благочиння, настоятель протоієрей Миколай ШЕВЧУК у співслужінні духовенства.

Поховали воїна на місцевому кладовищі.

Олександр Калішевич народився 21 липня 1976 року. Проживав у селі Користь, навчався у Користівській загальноосвітній школі. Був найстаршим серед трьох братів. Нині менший брат також захищає Україну від російської навали на Запорізькому напрямку. 

Був добрим, працелюбним, хорошим батьком та люблячим чоловіком. Завжди підтримував та допомагав рідним та близьким. Виховував чотирьох дітей. Старший син Олександра вступив у військовий навчальний заклад, щоб бути на варті захисту Батьківщини.

До лав Збройних Сил Олександр Володимирович був призваний 16 червня 2023 року. Його життя обірвалося 12 серпня в районі населеного пункту Масютівка Куп’янського району Харківської області під час виконання бойового завдання.