На Рівненщині пройдуть антитерористичні навчання

фото - Фейсбук

В період з 21 по 26 квітня ц.р. на території Рівненської області та об’єкті національної енергетичної системи – ВП «Рівнеська АЕС» проходять міжрегіональні антитерористичні навчання, за участі партнерів із США, спрямовані на підвищення рівня заходів з протидії терористичні та диверсійній загрозам.

 

Тренування відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних у зв’язку із чим Служба безпеки України закликає місцевих мешканців та гостей області до підвищення пильності та дотримання правил особистої безпеки при виявленні підозрілих предметів. 

Просимо не панікувати. При собі мати документи, що посвідчують особу. У випадку отримання інформації про підозрілих осіб, предмети, що мають ознаки вибухових пристроїв негайно повідомляйте чергову службу СБУ (0362) 62-43-43 або національної поліції 102.

Усі дії відбуваються в рамках чинного законодавств. Нагадуємо, що згідно із вимогами п.8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 року №92 керівництвом АТЦ СБУ для Рівненської області встановлений «СИНІЙ» рівень терористичної загрози.

Повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області

Читайте також