На Рівненщині пройшли поліцейські тренування (ФОТО)

24 травня на полігоні у селі Бронники поліцейські вдосконалювали навички зі стрільби лежачи, стоячи, з коліна та в русі.

Перед початком навчальних стрільб із правоохоронцями провели інструктаж та опитали особовий склад на знання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та правила поведінки на вогневому рубежі. Основне завдання – потрапити у ціль.

Начальник тренінгового центру ГУНП Ігор Мартьянов, який контролював проведення оперативно-тактичних занять, відзначив достойний рівень підготовки офіцерів.

«Поліцейські повинні бути готовими до будь-яких ситуацій, тим паче, мають знати, як поводитися зі зброєю, знати коли її застосовувати. Ситуації під час виконання службових завдань бувають різними, тому потрібно постійно працювати, вдосконалюючи свої знання та вміння», — наголосив Ігор Мартьянов.

Професійна підготовка поліцейського – запорука успішного виконання службових завдань. Аби завжди бути у належній формі та "напоготові", поліцейські регулярно відточують свої практичні навички у тактико-спеціальній підготовці, зокрема у стрільбі.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також