На Рівненщині пройшов фестиваль здорового способу життя

Фото ілюстративне

Черговий тур фестивалю здорового способу життя, що проводить на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», пройшов в с. Олександрія. Вибір місця його проведення був не випадковим. Вже стало традицією відвідувати дітей, які проходять реабілітацію у розташованому тут комунальному закладі «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради. Основна мета таких зустрічей – подарувати радість спортивного життя та показати важливість занять спортом для гармонійного фізичного і духовного розвитку вихованцям закладу. У багатьох випадках – це ще й профілактика шкідливих звичок та зниження психологічних факторів агресивності, що є надзвичайно актуальним на часі для підростаючого покоління.

Враховуючи специфіку закладу, де перебувають діти різного віку та фізичних можливостей, спортивна програма складалась відповідно з індивідуальних конкурсів. Кожен з дітлахів мав нагоду проявити свої вміння у техніці володіння тенісними м’ячиками і ракетками, гімнастичними обручами, кільцями та скакалками. Свою перемогу вони дійсно виборювали у запеклій конкуренції. Допомагала всім, звичайно, підтримка вболівальників!

На завершення зустрічі переможці конкурсів були відзначені дипломами та індивідуальним призами від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Крім того, Відділення НОК України в Рівненській області, яке вже не один рік опікується закладом, надало для потреб дітей літературу на олімпійську тематику, канцелярський та спортивний інвентар.

"Спорт для всіх" Рівненщини

Читайте також