На Рівненщині п`яний екс-прокурор збив насмерть скутеристку та втікав

Як повідомлялось раніше, сьогодні опівночі біля села Немовичі п'яний водій позашляховика насмерть збив скутеристку та втік із місця ДТП. 

За повідомленням поліції, 38-річний водій позашляховика на швидкості на автодорозі Городище - Рівне - Старокостянтинів збив водійку скутера, яка рухалась у попутному напрямку. 35-річна жителька села Немовичі загинула на місці ДТП. 

Після скоєння ДТП водій не зупинився. Його продовжували наздоганяти патрульні, які стали свідками ДТП. Чоловік намагався вимкнути фари, аби сховатися від правоохоронців. 

Під час спілкування із водієм у нього виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте перевірку на Драгері він проходити відмовився. 

Наразі водія затримали помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом смертельної ДТП, що була скоєна у стані сп'яніння внесли відомості в ЄРДР за частиною 3 статті 286-1. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до десяти років.  

Згодом з'ясувалось, що за кермом авто перебував екс-прокурор Іван Скобух. Про це повідомляють родичі загиблої жінки. 

У прес-службі обласної прокуратури "Рівне Медіа" підтвердили, що чоловік і справді працював в обласній прокуратурі: 

- Так, Скобух працював у прокуратурі. Він був звільнений у серпні минулого року. Він був прокурором відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації, - сказала речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська. 

Нині ж за наявною інформацією Іван Скобух працює адвокатом у місті Сарни. 

Читайте також