На Рівненщині п`яний священник їздив за кермом (ВІДЕО)

фото ілюстративне

Більше двох проміле алкоголю показав прилад "Драгер" у крові настоятеля храму Української православної церкви Московського патріархату села Урвенна, що у Здолбунівському районі, пише UA: Рівне.

Про це нам повідомила прес-офіцерка відділу комунікацій Нацполіції області Любов Белаш. З її слів, автомобіль "Chevrolet", за кермом якого перебував священик, зупинили близько першої години ночі 28-го вересня.

– У селі Урвена помітили автомобіль номерні знаки якого не освітлювалися, за кермом якого був 37-річний житель Здолбунівського району. Під час перевірки прилад Драгер показав 2.09 проміле. Відповідно працівники поліції склали адмінпротокол на за ст.130 та 121 КУ про адмінправопорушення, – прокоментувала прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції області Любов Белаш.

Настоятелем храму в селі Урвенна є Андрій Остапюк. Поспілкуватися з ним нам не вдалося. Прес-секретар Рівненської єпархії УПЦ Московського патріархату ігумен Герман телефон настоятеля не дав. Натомість сам прокоментував цю ситуацію.

Прес-секретар УПЦ МП ігумен Герман розповів:

– Це внутрішня єпархіальна проблема. Вже з ним спілкувалися, Він покараний. Зняті нагороди з нього, але богослужіння він продовжить звершувати.

Читайте також