На Рівненщині п'яний водій збив одразу трьох пішоходів

Вчора, у неділю, 9 лютого, увечері близько 8 години на Рівненщині у селі Вітковичі Березнівського району на вулиці Центральній трапилась ДТП, в якій постраждало одразу троє людей.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, легковий автомобіль «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації, за кермом якого перебував 26-річний житель Березного, збив одразу трьох жінок-пішоходів, що йшли у попутному напрямку з правого краю дороги.

Усі вони - місцеві мешканки і отримали травми різних ступенів. Їх забрали до лікарні, де двом з них, які отримали садни і гематони, надали меддопомогу, після чого відпустили додому. А ось у іншої потерпілої - 19-річної дівчини - діагностували перелом ноги та забої голови, тож її - госпіталізували.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне впровадження та розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). В рамках цього у водія відібрали крові для аналізу вмісту алкоголю в крові, проте попереднє освідування на місці показало, що він був п'яним.

Автівка «Volkswagen Passat» наразі знаходиться на території Березнівського відділення поліції. Вирішується питання про накладення на неї арешту. 

Читайте також