На Рівненщині розпочалась операція "Урожай"

фото ілюстративне

Головне управління ДФС у Рівненській  області інформує, що відповідно до ст. 19¹, ст. 165 Податкового кодексу України  з травня п.р. на Рівненщині розпочалась операція «Урожай».

Метою організації зазначеної операції  є упередження схем ухилення від оподаткування сільськогосподарськими товаровиробниками, проведення перевірки дотримання вимог чинного законодавства, яке регулює земельні відносини,  виявлення необлікованих найманих працівників, легалізації заробітної плати в аграрному секторі.

Особлива увага буде приділена залученню до декларування  та  повноті сплати  податків  громадянами, які є власниками  земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами  обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу, а також надають послуги с/г технікою з обробітку землі.

Заходи в ході операції «Урожай» будуть проводитися за участю представників територіальних органів фіскальної служби,  Держгеокадастру, Держслужби з питань  праці, Держпродспоживслужби, правоохоронних та інших органів виконавчої влади  та місцевого самоврядування. 

ГУ ДФС у Рівненській області

 

Читайте також