На Рівненщині розпочали відновлювати зруйновану негодою дорогу (ФОТО)

Сьогодні філією «Рокитнівський райавтодор» ДП «Рівненський облавтодор» розпочато роботи з відновлення зруйнованої частини автодороги місцевого значення О181403 Єльне-Томашгород, яку місцевим жителям довелось перекопати, аби врятувати від підтоплення с.Томашгород, Рокитнівського району в ніч проти 18 травня.

Будівельні дорожники почали мобілізовувати техніку, ресурси та необхідні матеріали одразу після закінчення аномальних опадів. Вже 22 травня неподалік зруйнованої ділянки дороги було облаштовано тимчасовий склад будівельних матеріалів. Водночас роботи з відновлення земляного насипу і дороги розпочались за кілька хвилин після підписання відповідних угод між дорожниками та профільним управлінням Рівненської облдержадміністрації, котре являється власником та балансоутримувачем доріг загального користування місцевого значення у Рівненській області.

Тривалість робіт та їх остаточна вартість стане відомою згодом, адже наразі об‘єктивно оцінити остаточний обсяг руйнувань не видається можливим.

ДП "Рівненський облавтодор"

Читайте також