На Рівненщині розшукали неповнолітню дівчину, яка втекла з реабілітаційного центру

Ювенальні поліцейські розшукали неповнолітню жительку Миколаєва.

 Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області.

Нагадаємо, пара прямувала у Буковель. У Сарнах під час перевірки патрульними документів з’ясувалось, що дівчина неповнолітня. Тож інспектори ювенальної превенції Сарненського РВ помістили її у спеціалізований комунальний заклад, звідки вона втекла.

 До її розшуку негайно були залучені ювенальні поліцейські Головного управління Національної поліції в Рівненській області та відділення №1 (м. Рівне) Рівненського РУП. Відповідну інформацію передали і у територіальні підрозділи поліції інших областей. Ускладнювало пошуки те, що дівчина телефонувала до рідних та запевняла, що повертається додому.

 Однак, розшукали її поліцейські із залученням оперативних служб саме на Рівненщині. Разом зі своїм знайомим вона перебувала у будинку жителів Олександрії, до яких зайшли із проханням зігрітися.

 Неповнолітню доставили до комунального закладу «Обласний центр соціально-психічної реабілітації дітей», де вона перебуватиме до передачі рідним.

Ми писали раніше: На Рівненщині розшукують неповнолітню миколаївчанку, яка втекла з товаришем із реабілітаційного центру

Читайте також