На Рівненщині розслідують факт отримання хабаря поліцейським

https://rv.suspilne.media

У поліції Рівненщини триває службове розслідування за фактом ймовірного отримання неправомірної вигоди працівниками Рівненського районного відділення у селі Городок, пише Суспільне. Свою вину полісмени заперечують. Мова про відео, яке від аноніма оприлюднили в Instagram-спільноті "Rivne_1283".

На ньому видно, як невідомі лишають гроші у поліцейській машині.

"Патрульні не захотіли пробивати по базі , що у водія дійсно є водійське посвідчення. На момент зупинки у водія не було прав. Патрульні вимагали 2000 грн", – так підписаний ролик.

Однак на цьому ж записі видно, що авто – не патрульної поліції, а просто поліції, тобто, зважаючи на місцевість – представників районного відділку.

- Службове розслідування триває. Поліцейські кажуть, що ніякого хабара вони не вимагали і не брали. І складність полягає в тому, що встановити автора цього відео ми поки не змогли. Ми просимо його звернутись до поліції, у відділ комунікації, пропонуємо зробити це на умовах анонімності, аби з’ясувати істину в цій ситуації. Можливо, він має повне відео, яке стане доказом. Зараз звинуватити поліцейських у вимаганні чи отриманні неправомірної вигоди не можна, адже на тому відео нічого не зрозуміло, видно просто, як хтось у поліцейській машині рахує та лишає гроші. Ми за об’єктивне розслідування, але для цього нам потрібно почути іншу сторону, – розповів Суспільному начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук.

Читайте також