На Рівненщині розслідують загибель працівників автомайстерень під час ракетного удару

На Рівненщині тривають спецрозслідування нещасних випадків на виробництві внаслідок ракетного удару по Сарнах.

Про це повідомляють в Управлінні Держпраці у Рівненській області.

Тривають спецрозслідування нещасних випадків на виробництві, що сталися 25 червня 2022 у результаті ракетного удару по місту Сарни Рівненської області. Управлінням Держпраці у Рівненській області утворено комісії із спецрозслідування нещасних випадків:

  • із смертельним наслідком - у приміщенні комплексу технічного обслуговування автотранспортних засобів із слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів;
  • групового нещасного випадку, що стався на території СТО з працівниками: двома автомеханіками, автослюсарем, продавцем-консультантом;
  • групового нещасного випадку, що стався у приміщенні компклексу технічного обслуговування автотранспортних засобів із трьома слюсарями з ремонту колісних транспортних засобів (двоє з них померли 25.06.2022).

Комісіям, відповідно до вимог п. 31 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337, провести спеціальне розслідування нещасних випадків у термін з 30 червня 2022 по 20 липня 2022 включно.

Читайте також