На Рівненщині "рятували з вогню" відомий готель (ФОТО+ВІДЕО)

http://rivne.dsns.gov.ua

19 лютого рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей, а саме готель «Далос», що за адресою: м. Сарни вул. Варшавська.

За легендою навчань в будівлі готелю стався вибух газу з подальшим виникненням пожежі. За попередніми даними на 1-му поверсі знаходився один потерпілий, який був не в змозі самостійно покинути приміщення. Про подію відразу було повідомлено Службу порятунку за номером «101», а також організовано евакуацію всіх працівників та відвідувачів готелю. За лічені хвилини до місця виклику прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ. Рятувальники провели розвідку та оперативне розгортання. В апаратах захисту органів дихання та зору вогнеборці винесли на свіже повітря та передали медикам бригади екстреної медичної допомоги умовного потерпілого. Працівниками поліції, які також прибули до місця навчань було організовано охорону громадського порядку, службами газу, та енергопостачання були проведені відповідні роботи, щодо ліквідації витоку газу, та знеструмлення будівлі.

По закінченню навчань заступник начальника 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олександр Шахно зазначив:

«Під час проведення таких навчань особовий склад рятувальників має змогу практично ознайомитися з оперативно-тактичними характеристиками будівлі, особливостями зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання і забезпеченням пожежної безпеки на об’єкті. Це дозволить їм в умовах реальної пожежі діяти більш ефективно та швидко. В цілому мета навчань була досягнута».

ДПРЧ-5 ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також