На Рівненщині школу розмалюють вишиванками

http://www.rv.gov.ua Ось такою буде школа №6 у Костополі

У місті Костопіль Рівненської області реконструюють місцеву школу №6.

Замість непривабливої будівлі це буде ще один яскравий навчальний заклад.

Реконструкцію школи розпочали із заміни даху. Нині заклад має сучасну утеплену покрівлю, нові енергоефективні вікна та двері. Будівельники вже змінюють фасад – він буде яскравим із елементами української вишивки.

«Яскравих будівель побільшає. Довгий час місцева школа в Костополі була не дуже привабливою. Тепер навчальний заклад змінюють і 700 дітей буде навчатися в теплій і яскравій школі", - розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

За його словами, кошти на реконструкцію закладу виділяються два роки поспіль. Зокрема, у 2017 році завдяки співфінансуванню з обласного і районного бюджетів вдалося замінити майже 3000 квадратів даху. Торік замінили 165 вікон та 8 дверей, а цьогоріч розпочали утеплювати фасад. Загалом на реконструкцію школи з обласного бюджету спрямували 6 мільйонів гривень.

Ось такий вигляд мала школа до нині

Завдяки ремонту даху, заміні вікон та утепленню фасаду в закладі суттєво скоротять енерговитрати.

«Ми працюємо системно. Не вчора, не позавчора розпочали. Дякуючи сумлінним платникам податків, злагодженій роботі державних ініціатив, області, місцевої влади маємо можливість досягати результатів», - підсумовує Олексій Муляренко.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також