На Рівненщині слабозорий чоловік вбив і розчленував свою незрячу дружину (ФОТО+ВІДЕО)

Учора, у понеділок, 13 січня, на Рівненщині в селі Городець Володимирецького району трапилося вбивство.

55-річний чоловік, який мешкає у селі Стара Рафалівка, близько 14 години виявив закривавлене тіло своєї 87-річної матері поблизу її будинку. Про це він і повідомив до поліції.

За словами працівників поліції, що працювали на місці, злочин вражав своєю жорстокістю, адже тіло жінки було розчленоване, а поруч з ним лежали сокира та ніж. 

86-річний чоловік загиблої на той момент перебував у будинку. Пояснити, що сталося, не зміг, зазначивши лише, що порався по господарству. Втім, поліцейські встановили, що він наніс сокирою множинні удари по тілу дружини, після чого відрубав їй верхні та нижні кінцівки.

Наразі у поліції встановлюють усі обставини вчиненого злочину в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу. Тіло направлено в морг на судмедекспертизу, яка встановить остаточну причину та інші обставини смерті жінки.

Підозрюваного чоловіка затримали, проте через погіршення стану здоров’я його помістили до спецпалати медзакладу під цілодобову охорону. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські також з’ясували, що дружина втратила зір і була обмежена у пересуванні. За нею доглядав чоловік, який теж погано бачить. Сусіди характеризують сім’ю, яка виховала двох доньок та сина, лише з позитивної сторони, зокрема і 86-річного чоловіка. Тому, що спонукало його до такого вчинку — не можуть збагнути.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також