На Рівненщині - смертельна ДТП: джип на швидкості злетів у кювет, де зіткнувся з автобусом (ФОТО)

Сьогодні, 2 липня, на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" у Дубенському районі поміж селами Птича та Верба сталася смертельна ДТП.

Як встановили правоохоронці на місці аварії, позашляховик «Mercedes ML», за кермом якого перебувала 30-річна киянка, вилетів у кювет. За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, автомобіль їхав зі Львова у напрямку Рівного. Відтак, водійка не врахувала дорожньої обстановки та перевищила швидкість, що і призвело до ДТП. Злетівши у кювет, джип, окрім усього, зіткнувся там з автобусом «Mercedes 404», який прямував за маршрутом «Яремче - Київ» та опинився там ще вчора. Його пасажирів пересадили на інший автобус, а сам транспортний засіб ще досі не витягнули з кювету.

В результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди пасажир позашляховика, 46-річний киянин отримав важкі травми - рвані рани вуха та голови, а також травми плеча, ключиці та грудної клітки. Його медики госпіталізували до медичного закладу, втім, його травми виявилися несумісними з життям, відтак, врятувати його життя медикам не вдалося, і він помер у лікарні.

У водійки позашляховика лікарі в результаті діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та садна. Вона наразі перебуває у реанімації Дубенської районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху працівники поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Тож тепер жінці загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8  років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Поліцейські вкотре звертаються до водіїв суворо дотримуватись правил дорожнього руху і не порушувати швидкісний режим, особливо під час погіршення погодних умов.

Читайте також