На Рівненщині - смертельна ДТП: п'яний водій не помітив, як випав пасажир (ФОТО)

Сьогодні, у неділю, 10 листопада, близько опівночі на Рівненщині у селі Каноничі Володимирецького району на вулиці Незалежності трапилась смертельна ДТП.

Як повідомляють у поліції, легковий автомобіль «Volkswagen Caddy», за кермом якого перебував 40-річний мешканець села Дубівка, влетів у дерев’яний паркан та зніс близько 30 його метрів. Від удару у автівки вирвало задні бокові двері, в результаті чого з салону машини випав 35-річний пасажир, мешканець того ж села. Водія це не зупинило - і він поїхав собі додому. Очевидці пригоди, помітивши травмованого на узбіччі, виикликали швидку допомогу і поліцейських.

Правоохоронці за орієнтуванням швидко встановили особу водія, який вчинив ДТП і втік з місця пригоди. Його розшукали вдома. До слова, він був п'яним - результат освідування за допомогою «Драгера» показав 2,34 проміле при допустимих 0,2.

В розмові з правоохоронцями чоловік пояснив, що не помітив, як його пасажир випав з автомобіля, бо думав, що той спить на задньому сидінні.

Непритомного пасажира медики доправили до лікарні в реанімацію, однак лікарі так і не змогли врятувати йому життя - приблизно через дві години він помер.

П'яного водія затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого част. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Слідчі вже підготували клопотання до суду про обрання чоловіку запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також