На Рівненщині - смертельна ДТП: зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)

Вчора, у вівторок, 22 жовтня, увечері близько 10 години на Рівненщині неподалік села Масевичі Рокитнівського району на 260 км міжнародної автотраси «Київ-Ковель-Ягодин», яку в народі називають "варшавка", трапилася смертельна ДТП.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, вантажівка «Daf» з напівпричепом, за кермом якої перебував 50-річний мешканець смт Краковець Львівської області, що їхав в напрямку Києва, з невідомих поки причин виїхав на зустрічну смугу руху, де лоб у лоб зіткнувся з вантажівкою «Volvo» з напівпричепом, за кермом якої перебував 58-річний мешканець Київської області.

Удар від зіткнення був таким сильним, що вантажівка «Daf» вилетіла з дороги у кювет. Її звідти витягували рятувальники, які також змили розлиті паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги, аби уникнути ймовірного їх загорання.

Внаслідок ДТП водій «Daf» отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці. Водій «Volvo», який за результатами освідування був тверезим, не постраждав.

За фактом цієї ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також