На Рівненщині спилюють дерева там, де сталася страшна ДТП (ФОТО)

На місці страшної ДТП на Варшавці спилюють дерева

На сарненській об’їзній на Рівненщині спилюють дерева. Працівники облавтодору роблять це за приписом патрульних. Адже однією з причини страшної ДТП на «Варшавці», яка сталася 25 червня і у якій загинуло 5 чоловік, називають саме погану видимість, пише Північ-інфо.

Нагадаємо, біля Орлівки на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» автомобіль на іноземній реєстрації зіткнувся з маршруткою «Київ-Ковель», після чого обидва автомобіля ще й врізалися в цистерну. В результаті – 5 людей загинуло, ще 6 травмувалися. Водій легковика 20-річний сарненчанин два місяці перебуватиме під вартою, без права внесення застави. Судитимуть молодика, пов’язаного з жахливою аварією на «варшавці»

Тепер же на цій ділянці дороги спилюють дерева. Як повідомив журналістам «UA: Рівне» заступник начальника Служби автомобільних доріг Микола Козачок, що зрізати дерева, які на думку патрульних обмежують видимість, їм дозволили в адміністрації та в сільській раді.

Нагадаємо, зараз поліція Житомирщини розшукує свідків страшної ДТП у яку потрапила рівненська маршрутка: Свідків смертельної ДТП просять відгукнутись

Читайте також