На Рівненщині сталось дві аварії з вини нетверезих водіїв

Фото - патрульна поліція Рівненської області

У Рівненській області за період вихідних сталось дві дорожньо-транспортні пригоди за участі водіїв у нетверезому стані. Алкогольне сп’яніння одного з водіїв показав  тест, а інший відмовився від перевірки співробітниками поліції. На щастя, обидві аварії закінчились для учасників переляком та матеріальними збитками.

В суботу, близько 3-ї ночі, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на автомобільній дорозі "Київ-Чоп" поблизу села Бабин. На місці події інспектори з’ясували, що водій транспортного засобу Peugeot під час маневру випередження не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечний бічний інтервал та допустив зіткнення з транспортним засобом Skoda. Під час спілкування інспектори помітили, що у 23-річного керманича Peugeot, який є винуватцем ДТП, присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в суботу, близько 20-ї години, на автомобільній дорозі "Київ-Чоп" поблизу села Табачуки. Патрульні встановили, що водій керуючи транспортним засобом Renault не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд у кювет. У 46-річного керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат позитивний 1.20 проміле.

Патрульні поліцейські задокументували події, та склали всі необхідні матеріали.

Тепер на керманичів чекає суд.

Читайте також