На Рівненщині сталося 2 ДТП з постраждалими (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до травмування двох осіб, сталися п’ятого листопада у Рокитнівському та Рівненському районах.

Близько третьої ночі до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі «Рокитне-Вежиця», поблизу села Хміль, 25-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Bird» не впорався з керуванням та злетів у кювет.

Водій двоколісного перевозив і пасажира, неповнолітнього жителя цього ж села. Унаслідок ДТП хлопець не травмувався і викликав «швидку».

Медики діагностували у мотоцикліста забій головного мозку, відкриту черепно-мозкову травму та госпіталізували до реанімаційного відділення. Зі слів свідків автопригоди, водій перебував напідпитку, у нього відібрано зразки крові на предмет виявлення алкоголю.

Крім того, у дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі «Київ-Чоп» травмувалася 40-річна жителька Київської області. Слідчі встановили, що 38-річна мешканка столиці, керуючи автомобілем «Mazda 3», у селі Колоденка, не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху, в результаті чого втратила керування автомобілем та допустила занос з подальшим виїздом на узбіччя по ходу руху автомобіля. 

Унаслідок ДТП водій не постраждала та відповідно до медичного освідування була тверезою. Пасажирку іномарки із переломом ключиці госпіталізували у травматологічне відділення медзакладу.

За обома фактами проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також