На Рівненщині сталося 6 пожеж

За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували  шість пожеж.

Так, о пів на 7 ранку 14 лютого трапилося одразу 2 пожежі в житлових будинках - у с. Бишляк Володимирецького району та у смт Клесів Сарненського району.

Того ж дня, але вже ввечері, близько 19 години пожежники загасили вогонь, що виник у житловій кімнаті у с. Городок Рівненського району. На місці пожежі постраждав власник квартири - він отримав термічні опіки.

Через 2 години після цього на автомобільній дорозі між селами Малятин та Мичів Гощанського району трапилося загоряння трактора. Ніхто не постраждав.

Окрім цього, в ніч з 14 на 15 лютого близько пів на другу годину у Рівному на вул. Дубенській горів автомобіль "Мазда-6". Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше.

Також за півгодини по тому пожежа виникла у Рівному вже на вулиці Чорновола. Там згоріло два пластикових контейнери для сміття.  

За минулу добу рятувальники також двічі надавали допомогу громадянам. Так, вранці 14 лютого на автодорозі у місті Корці по вул. Старомонастирській допомогли відбуксирувати автомобіль, що потрапив у сніговий замет. А в обідню пору того ж дня рятувальники зрізали аварійне дерево у смт Млинові.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також