На Рівненщині стартує фестиваль "Трансільванія"

Щорічному фестивалю "Трансільванія" - вже 5 років! Це головна подія нашого регіону. Велика вечірка з діджеями на 2х танцполах та виступами електронно-роковими гуртами. Традиційно граф Дракула, приймає нас в гостях на своїй території бази "Сокіл" посеред лісу.

Танцюємо цілу ніч з головним хедлайнером лайв проектом – DONNA.

28 липня (субота)
21:00 - 07:00


База відпочинку “Сокіл“, що в с. Суськ, Рівненської обл. (20 км від Рівного, 50 км від Луцька) 

Душою проекта є два молодих продюсера, за плечима яких йдуть кілька десятків років створення музики. Їхні роботи було чути в топ- чартах на радіостанціях Європи та СНД. Сам проект DONNA – це дивовижна свіжість в сучасній поп індустрії. 
Музика DONNA і хватає за вуха і гладить серце. Різноманітність кожної нової пісні викликає різні відчуття у слухача, від сміху до суму, від ласки до поривів, від тишини до крику. Мало що всередині самого проекту схоже само на себе. Кожний новий трек проводить слухача по іншому емоційному шляху.

В самих композиціях ви почуєте парадоксальний мікс інструментів, які дивують своєю органічністю в місцях, в яких цього зовсім не чекаєш.

В композиціях неочікувано з'являються оркестри з хором, дикі запали гітари, елементи електронної музики і сильний вокал. Все це доповнють цілісні, але при цьому дуже відчутні на слух мелодії, які людина згадує ще довго після пережитого. Це вірус , який і ви ніколи не забудете. Шоу програма цих артистів на рівні світових зірок, по рівню звучання і якості вайба. Специфіка та іноваторське звучання чується в кожному ході і в кожному приспіві. Їх стиль вирізняється самобутнім підходом до звука, композиціі, візуального оформлення та ексцентричного звучання. 

Проект DONNA неможливо передати, таких слів ще не придумали – просто послухайте.

MENTIONS (live) 

DJ’s: 
Woodman, Ground, Phobos, P.dj, J.dj, Red Faction, Kol, Gold, Rayzers, Seul Pow, Mayskaya, Compressor, NWM, Drosdoff, Dry Wint, Nikitina, Alex Shark, Atman

Перформанс вiд “Galatea театр”

Вхід – 100 грн

Забороняеться з собою проносити алкоголь, наркотичні речовини та зброю.

НАШІ АВТОБУСИ НА ФЕСТИВАЛЬ з Рівного: 
біля ТЦ “Екватор” 28 липня о 21:00, назад 6:00

Інформація фестиваль та автобуси: 063 7206977
https://www.facebook.com/igorground

Замовлення альтанок та готелю: 0961515154, 0970263982

- 2 дерев’яні танцполи
- Сосновий ліс
- Озеро 
- Декілька барів та ресторанів з великим асортиментом всього 
- Польова кухня
- Барбекю 
- Автомобiльна стоянка

Читайте також