На Рівненщині судили водія, через якого загинуло подружжя із Нетішина

Рівненський районний суд виніс вирок 21-річному жителя села Городище, який 12 липня у Грушвиці спричинив смертельну ДТП. 

Нагадаємо, водій "Renault Trafic" на трасі "Київ-Чоп" перетнув суцільну розділювальну смугу та на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». У ДТП тоді загинуло подружжя із Нетішина - 52-річний керманич авто та його пасажирка, а їхня дворічна онука була доставлена в реанімацію із травмами середньої тяжкості. Сам водій буса також зазнав травм та перебував у лікарні під вартою. 

На початку вересня його справу направили до суду. Йому загрожувало від п'яти до десяти років позбавлення волі. Під час суду той розкаявся у скоєному, а потерпілі  просили його суворо не карати, оскільки він компенсував їм моральні та матеріальні збитки. 

Зрештою 21-річного рівнянина визнали винним у вчиненому правопорушенні та призначили покарання у виді позбавлення волі на п'ять років та заборонили протягом трьох років керувати транспортними засобами. Водночас його звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном у три роки. 

Читайте також