На Рівненщині судитимуть злочинну групу за збут сильнодіючих препаратів

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Рівненський міський суд розгляне кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збуту сильнодіючих лікарських засобів без спеціального на те дозволу. Відомо, що протиправні дії вчинила організована злочинна група у складі 3-ох осіб. Про це повідомляє прокуратура Рівненської області.

Встановлено, що вказану протиправну діяльність організував житель Рівненщини, який в період з червня 2018 року по лютий 2019 року у домоволодінні одного із зловмисників, за допомогою обладнання підпільної лабораторії, незаконно виготовляв сильнодіючий лікарський засіб «метандієнон».

У подальшому, розфасований та упакований у вигляді пігулок білого кольору засіб, на якому проставлявся відтиск однієї з іноземних торгових марок,   розподілявся між членами створеної злочинної групи з метою його збуту та отримання від такої неправомірної діяльності прибутку.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також